tero_1-sm.jpg

Minusta

Olen itseoppinut muusikko. Kitara alkoi soida 14 vuoden iässä, piano 20v. ja rumpujen rytmi on ollut aina veressäni. Kaikki alkoi kuitenkin laulamisesta. Jo synnytyssalissa äitini tunnisti minut matalasta äänestä, jonka vuoksi isäni antoi minulle lempinimen Mörö. Minusta ei tullut silti bassoa, vaan tenori. Ääneni sävyä värittää persoonallinen vibra ja puhtaat sävelet.


Kuljen polkua, jonka biisit syntyvät elämästä ja koskettavat lähellä kulkijoita. Minulla on laaja kuulijakunta ja levy-yhtiö Muster, jonka lahjakkaiden tuottajien sekä taitavien muusikoiden kanssa teen musiikkia laadusta tinkimättä. 


Aloitin kitaransoiton murrosikäisenä, myöhemmin soittiminani olivat myös rummut ja piano. Ensimmäiset lauluni teki noin 20 vuoden iässä säveltämällä runoja. Niistä julkaisin Sano että rakastat sooloalbumin. 


Sen jälkeen ilmestyi Olet rakkain sekä lapsikuoro Piccolon kanssa tehty Sinun kanssasi –messu, jota on esitetty kirkoissa eri puolilla Suomea ja myös Ruotsissa suosittuna pääsiäismessuna.


Ensimmäinen iskelmä levyni oli Agape. Kokosin siihen väkivaltaa vastustavia laulujaan ja myös tekstejä jotka käsittelevät avioliittoa ja parisuhdetta. Niistä on julkaistu seuraavat singlet musiikkivideoineen: Meet minne meet, Kullan kuiskaukset ja Olet parasta


Olen säveltänyt seuraavien sanoittajien tekstejä: Pia Perkiö, Anna-Mari Kaskinen, Marja-Leena Mikkola, Eino Leino, Saima Harmaja, Aale Tynni, Jori Nummelin. Lars. E. Carlsson, ja Aila Meriluoto. Ohjelmistossa on lasten musiikkia, hengellistä musiikkia, iskelmää, folkia, kantria ja poppia.


Esiinnyn säestäen itseään sekä kitaralla että pianolla. Konserttieni tunnelmaa sävytän elävillä tositarinoilla.